1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef 3 puan!
Hedef 3 puan!

Hedef 3 puan!

BB Erzurumspor, Eyüspor mesaisine bugünde devam etti.

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, yarın oynanacak olan Eyüpspor maçı öncesinde tüm oyuncularına güvendiğini söyledi. Tecrübeli hoca, “Salı günkü mücadelemizi sergilediğimizde yüreğimizi ortaya koyduğumuzda bizi kimse yenemez” dedi.

 

Bir sezon aradan sonra yeniden Süper Lige dönmenin planlarını yapan ve şampiyonluk inancından bir şey kaybetmeyen BB Erzurumspor, Eyüspor mesaisine dünde devam etti.

 

Dadaşların hocası, zirve için takımına güvendiğinin altını çizerek, kadroya dahil ettikleri tüm oyuncuların karakterli futbolcular olarak değerlendirdi.

 

Erzurumspor’un büyük bir camia olduğunu hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmadıklarının altını çizen Erkan Hoca, her türlü engellemelere ve önlerine çıkan setlere rağmen şampiyon olacaklarını söyledi.

 

Talebelerine başarı için inancının tam olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Eyüpspor maçında sizlere güveniyorum. Çıkıp galip geleceğiz ve Salı günü mağlubiyete rağmen sizleri alkışlayan büyük Erzurumspor taraftarlarına üç puanı hediye edeceksiniz” dedi.

 

Antrenman öncesinde hocalarını can kulağı ile dinleyen futbolcularda hep birlikte adeta galibiyet andı içti.

 

Aykut ve Yumlu İstanbul’da yok

 

Erzurum’daki tüm hazırlıklarını tamamlayan ve bugün 10:45’te İstanbul’a uçacak olan Mavi-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Mustafa Yumlu ile sakatlığı devam eden Aykut Demir zorlu deplasmanda takımdaki yerini alamayacak.

 

Teknik Patron Erkan Sözeri, iki stoperin olmadığı Eyüpspor maçında Mustafa Akbaş’ın yanında Gökhan Kardeş’e şans vermeyi planlıyor.

 

Sakatlığı süren Aykut Demir’in tedavisi tüm hızıyla sürüyor. Tecrübeli oyuncu şu an Adanaspor müsabakasına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.