1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Her geçen gün daha iyiye!
Her geçen gün daha iyiye!

Her geçen gün daha iyiye!

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Altınordu FK hazırlıkları aralıksız sürüyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA / BB Erzurumspor’un Hocası Erkan Sözeri, Ankaragücü yenilgisini telafi etmek için Altınordu’yu yenmek zorunda olduklarını söyledi.

 

Pazar günü bile oyuncularına istirahat vermeyen Teknik Patron Erkan Sözeri, oyuncularını zorlu 90 dakikaya hazırlıyor.

 

17 Ekim Pazar günü saat 16:00’da oynayacakları Altınordu FK mücadelesini mutlak süratle kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Sözeri, “ MK Ankaragücü yenilgisini telafi etmek için, kendi evimizde taraftarımızın önünde oynayacağımız Altınordu maçını kazanmaktan başka şansımız yok” dedi.

 

Her geçen gün daha da iyi oynuyoruz

 

MKE Ankaragücü maçında ikinci yarıda ortaya koydukları oyunu daha da geliştirmek istediklerini ve Altınordu FK müsabakasında iyi oyun ve taraftar desteği ile sahadan galip ayrılmak istediklerini belirten Teknik Patron Erkan Sözeri, “Her geçen gün daha da iyi oynuyoruz. Şu anda da yoğun bir şekilde Altınordu karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Oyuncularım son derece arzulu ve istekli. Sakat olan oyuncularımızdan Mustafa Akbaş ve Aykut Demir de, aramıza döndüler. Bunun için sevinçliyiz” dedi.

 

Taraftarımız arkamızda olmaya devam etsin

 

Erzurumspor taraftarının takım için en büyük güç olduğuna değinen Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Biz taraftarımızı mutlu etmek ve sezon sonunda takımı şampiyonluk kürsüsünde görmek için çalışıyoruz. İnanıyorum ki, biz ve oyuncularımız emeğimizin karşılığını alacağız. Yeter ki, taraftarlarımız sayısal olarak da daha çok tribünde yer alsınlar. Onların ilgisi ve desteği saha içinde bizlerin de coşkulu olmasına katkı sunacaktır” dedi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.