1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hükümet medyasının canlı yayın tedirginliği
Hükümet medyasının canlı yayın tedirginliği

Hükümet medyasının canlı yayın tedirginliği

Hükümete yakın Star gazetesinde yazan kapatılan Zaman gazetesi eski köşe yazarı Hüseyin Gülerce, İmamoğlu ile Yıldırım arasında gerçekleşmesi planlanan canlı yayın öncesi dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Kapatılan FETÖ'cü Zaman gazetesinin eski yazarı Hüseyin Gülerce, hükümete yakın Star gazetesinde İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınına ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Bayramdan sonra gerçekleşmesi planlanan İmamoğlu-Yıldırım canlı yayını hakkında "Ortak canlı yayın riski" başlıklı bir yazı kaleme alan Gülerce, 'endişeli' olduğunu ifade etti.

Gülerce, "Bu tartışmadan Binali Bey galip çıksa bile, yabancı medya, sosyal medya ve FOX TV’de Fatih Portakal ile Sözcü gazetesi, İmamoğlu’nu ilk dakikalarda muzaffer ilan edeceklerdir" ifadesini öne sürdü. 

Gülerce'nin "Ortak canlı yayın riski" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

Böyle bir ortamda Binali Yıldırım’ın, Ekrem İmamoğlu ile televizyonda ortak canlı yayında karşı karşıya gelmesi iyi olur mu, doğrusu karar veremiyorum. 

Endişe etmiyor değilim. İmamoğlu projesinin sahipleri, bu tartışmayı, profesyonel destekle farklı bir zemine çekeceklerdir. Binali Bey “Sadece İstanbul’u konuşalım” derken, İmamoğlu “Her şeyi konuşacağız” diyor. 

Elbette AK Parti yönetiminin alacağı kararı desteklerim. Ama unutmayalım, karşınızda her türlü şirretliği yapabileceklerini düşündüğünüz, yalanları peş peşe sıralarken sanki en doğruyu söylüyormuş gibi yapan bir rakibiniz var… 

Tamam, böyle bir canlı yayında İmamoğlu’nun asıl yüzü ortaya çıkar, rezil olur ve bizim açımızdan bu iş o akşam bitebilir… 

Ama eminim, bu tartışmadan Binali Bey galip çıksa bile, yabancı medya, sosyal medya ve FOX TV’de Fatih Portakal ile Sözcü gazetesi, İmamoğlu’nu ilk dakikalarda muzaffer ilan edeceklerdir. 

Kaynak Yeniçağ: Hükümet medyasının canlı yayın tedirginliği

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.