1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. İbrahim Erkal'ın eşi açıkladı! Hayatı film olacak...
İbrahim Erkal'ın eşi açıkladı! Hayatı film olacak...

İbrahim Erkal'ın eşi açıkladı! Hayatı film olacak...

2017 yılında beyin kanaması geçirerek yaşamını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın hayatı film oluyor. Erkal'ın eşi Filiz Erkal, "İbrahim'le ilgili iki özel projemiz var. İlki onun hayatını anlatan bir film olacak.

A+A-

Erzurum Güncel- 2017 yılında beyin kanaması geçirerek yaşamını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın hayatı film oluyor. Erkal'ın eşi Filiz Erkal, "İbrahim'le ilgili iki özel projemiz var. İlki onun hayatını anlatan bir film olacak. Ayrıca eşimin 30 şarkısından oluşan özel bir albüm de çıkaracağız" dedi

Filiz Erkal, eşinin eski şarkılarından oluşan albümde birçok sanatçının yer alacağını söyleyip şöyle konuştu:

30 ŞARKILIK ALBÜMDE HANGİ ÜNLÜLER VAR 

"30 şarkıdan oluşan albüm geliyor. Bu albümde bir çok isim olacak. Uzun zamandan beri üzerinden çalışıyorduk ama pandemi nedeniyle beklemek zorunda kaldık. Yakın zamanda hayata geçecek. İsmi şimdilik sürpriz olsun. Tabii ki Sıla, Demet Akalın, Yıldız Tilbe gibi pek çok usta isimler de olacak. Ay sonunda start vereceğiz inşallah. İbrahim'in özellikle şarkılarını okumasını istediği sanatçılar da vardı. O isimlerin sürpriz olmasını istediğimiz için şimdilik açıklamıyoruz. Albümün altyapıları yapılıyor. Heyecanla bekliyoruz."

 

HAYATINI FİLM OLUYOR!

Filiz Erkal ayrıca eşi Erkal'ın hayatının film olarak çekileceği müjdesini verip, yapım şirketiyle görüşmelerinin sürdüğünü anlatıp, "Şu anda sinema filmi için görüşüyoruz. Görüşme yaptığımız yapım şirketi var. Pandemi nedeniyle beklemiştik. İbrahim'i hangi oyuncunun oynayacağını yapım şirketi belirleyecek. Yapım şirketiyle görüşmeler tamamlandıktan sonra eylül ayı gibi çekimlere başlayacak" diye konuştu. 

https://www.magazinburada.net/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.