1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk sınavında göze girdi!
İlk sınavında göze girdi!

İlk sınavında göze girdi!

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, hem Altınordu maçını hem de Süleyman Koç ile Aly Malle'yi kazandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA'nın haberi  / BB Erzurumspor’da Oltan hastaydı, Aaron Samuel Olanare, Altınordu maçından bir gün önce takıma katıldı. Teknik Patron Erkan Sözeri, genç forvet Aly Malle’ye ilk onbirde şans verdi. Malili futbolcu ilk sınavında göze girdi.

 

Adana Demirspor’da gelen Süleyman Koç, ilk kez Erzurumspor forması ile çıktığı maçta süper bir performans gösterirken, Malili genç yıldız Aly Malle de, ilk kez ilk onbirde bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi. 23 yaşındaki genç forvet, oynadığı futbolla hocasının gözüne girdi.

 

Sözeri özel parantez açtı

 

Mavi-beyazlıların teknik patronu Erkan Sözeri, Pazar günü Altınordu’ya karşı alınan farklı galibiyetten ötürü tüm futbolcularını tebrik ederek teşekkür etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Tüm takım gerçek karakterini ortaya koydu. Aly Malle ilk kez taraftarımızın karşısına çıktı ve sana göre müthiş oynadı. Çok koştu, koşularıyla hem rakip savunmayı yıprattı. Hem de arkadaşlarına boş alanlar yaşattı. Onun için Aly Malle’ye teşekkür ediyorum. Eren Tozlu ve Süleyman için de özel parantez açıyorum. Tabi taktiklerimi harfiyen yerine getiren Martin Hasek’i de kutluyorum” dedi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.