1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İmamoğlu derbide tribündeydi
İmamoğlu derbide tribündeydi

İmamoğlu derbide tribündeydi

Ekrem İmamoğlu, Beşikaş - İBB maçından sonra Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde de tribündeydi. İmamoğlu, karşılaşma öncesi, mitingleri sırasında derbiye beraber gitme sözü verdiği bir taraftarla bir araya geldi. ...

A+A-

Erzurum Güncel- Ekrem İmamoğlu, Beşikaş - İBB maçından sonra Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde de tribündeydi. İmamoğlu, karşılaşma öncesi, mitingleri sırasında derbiye beraber gitme sözü verdiği bir taraftarla bir araya geldi. Maç sonrası iki takımın taraftarları İmamoğlu lehine tezahüratlar yaptı.

 Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş – İBB maçından sonra Fenerbahçe – Galatasaray maçına da gitti. Derbi sonrası iki takımın taraftarları da Ekrem İmamoğlu için tezahüratta bulundu. Maça gitmesiyle ilgili eleştirilere tepki göstererek “Maça gideceğim kardeşim” diyen İmamoğlu, karşılaşma öncesinde Fenerbahçe-Galatasaray maçına gitme sözü verdiği taraftarla bir araya geldi. İmamoğlu sosyal medya hesabından taraftarla birlikte bir video da paylaştı.

Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Recep kardeşimle Pendik mitinginde karşılaşmıştık. Fenerbahçe maçına birlikte gitmek istediğini söylemişti. Bugün Sevgili Eşim Dilek ve Kadıköy Belediye Başkanımız @serdildara da bize eşlik edecek. Çok güzel, kardeşçe bir maç olacak. Dostluk ve sevgi kazanacak.”

İmamoğlu tribünlerdeki yerini aldıktan sonra kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarları selamladı. (Duvar/ HABER MERKEZİ)

Yerleştirilmiş video

Ekrem Imamoglu@ekrem_imamoglu

Recep kardeşimle Pendik mitinginde karşılaşmıştık. Fenerbahçe maçına birlikte gitmek istediğini söylemişti. Bugün Sevgili Eşim Dilek ve Kadıköy Belediye Başkanımız @serdildara da bize eşlik edecek. Çok güzel, kardeşçe bir maç olacak. Dostluk ve sevgi kazanacak.

74,6 B

8.779 kişi bunun hakkında konuşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.