1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. IŞİD'li karı-koca eylem talimatı beklerken basıldı
IŞİD'li karı-koca eylem talimatı beklerken basıldı

IŞİD'li karı-koca eylem talimatı beklerken basıldı

İstanbul Emniyeti tarafından terör örgütü IŞİD'e yönelik olarak sürdürülen operasyonlar kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’ne 800 metre mesafede bir hücre evi ortaya çıkarıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul Emniyeti tarafından terör örgütü IŞİD'e yönelik olarak sürdürülen operasyonlar kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’ne 800 metre mesafede bir hücre evi ortaya çıkarıldı. Evde bulunan örgüt üyesi çiftin gözaltına alındığı operasyonda bir kalaşnikof silah ile 3 el bombası ile bir adet pompalı tüfek ele geçirildi. Çiftin eylem talimatı beklediği belirlendi.

Geçtiğimiz Pazar akşamı emniyet içerisinde bir polis memurunu şehit ettikten sonra kaçarken vurularak ölü ele geçirilen IŞİD'li teröristin saldırısının ardından örgüte yönelik operasyonlarını ve artırarak devam ettiren İstanbul TEM polisinin dün sabaha karşı Fatih Kıztaştaşı Caddesi'nde bastığı bir ev örgütün hücre evi çıktı.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine 800 metre mesafede bulunan eve TEM ve Özel Harekat polisleri 

tarafından düzenlenen operasyonda bir kalaşnikof tüfek, 3 el bombası ile bir pompalı tüfek ve yüklü miktarda örgütsel doküman ele geçirildi.

 Fatih’te hücre evine baskın: 2 gözaltı

"YALNIZ KURT" TİMLERİNDEN

Edinilen istihbaratlar doğrultusunda basılan evde bulunan Savaş Kahraman ve eşi Ş. Kahraman'ı gözaltına alan TEM polisleri yaptığı ilk soruşturmada örgütün Suriye’deki çatışma bölgelerine gidip geldiğini, silah ve bombaları da buradan temin ederek yurda soktuğunu ve eylem talimatı beklediğini belirledi.

Örgütün “yalnız kurt” timlerinde yer alan Savaş Kahraman ve eşini TEM Şube’de sorguya alan polisin konuya yönelik soruşturması devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.