1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. İsmail Saymaz ile İsmail Cesur arasındaki maaş kavgasına Hamza Yerlikaya da katıldı
İsmail Saymaz ile İsmail Cesur arasındaki maaş kavgasına Hamza Yerlikaya da katıldı

İsmail Saymaz ile İsmail Cesur arasındaki maaş kavgasına Hamza Yerlikaya da katıldı

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Başakşehir'de açılan hastane ile ilgili yorumuna Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsmail Cesur'dan yanıt geldi. Saymaz ile Cesur arasındaki karşılıklı atışmalara bir başka Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, eski güreşçi Hamza Yerlikaya da ...

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin açılış törenini videokonferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Tören açıklamalarda bulunan Erdoğan, sağlık sigortası kapsamında olmayan kimse neredeyse yok derken, iktidara geldiklerinden Türkiye'de doğru düzgün ambulans olmadığını ifade etmişti.
ACABA TÜRKİYE'DE İLK KEZ Mİ HASTANE AÇILIYOR?


Gazeteci, Yazar İsmail Saymaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasına atıfta bulunarak "Türkiye’de, sanırım ilk kez bir hastane açılışı canlı yayında yayınlandı.İnsan, “Acaba Türkiye’de ilk kez mi hastane açılıyor?” diye düşünüyor. Hele de Erdoğan, “Bizden önce doğru dürüst ambulans yoktu” demişken...İşte, TÜİK’in 2018 raporu...Türkiye’de 2003’te 1174 hastane var" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANINDAN SAYMAZ'A TEPKİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı İsmail Cesur ise Saymaz'ın paylaşdığı TÜİK raporuna alıntı yaparak "17 yılda 360 yataklı, 25 bin yataksız sağlık kuruluşu açılmış, 80 bine yakın yatak kazandırılmış. Erdoğan hükumetleri sağlık sektöründe kendinden önceki 79 yılda yapılanın yarısını 17 yılda yapmış. Ama İ.Saymaz burun kıvırıyor.Şunu da söyler mi acaba: "Uganda bile daha iyi." paylaşımdan bulundu.

is1.jpg

ERDOĞAN'IN DANIŞMANINA PARTİZANLIK YAPAMAZSIN YANITI

Saymaz ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı İsmail Cesur'a çarpıcı bir yanıt verdi.

İsmail Saymaz "İsmail Cesur, sen Cumhurbaşkanlığı’nda görevlisin, kamuda çalışıyorsun. Maaşını bizden alıyorsun. Ben cumhurbaşkanını eleştiririm fakat sen, maaşını kamudan aldığın müddetçe partizanlık yapamaz, trol gibi davranmazsın. Canın çok çekiyorsa kamudan istifa et, Ak Parti’de çalış." sözleri ile yanıt verdi.

is2.jpg

Saymaz ile Cesur arasındaki tartışmaya bir başka Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya da katıldı. Yerlikaya Saymaz'ın açıklamalarına şu yanıtı verdi: 

hya.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.