1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. İsmail Saymaz sordu: Kim bu belinde silahla "Her Yerde İyilik Hareketi?"
İsmail Saymaz sordu: Kim bu belinde silahla "Her Yerde İyilik Hareketi?"

İsmail Saymaz sordu: Kim bu belinde silahla "Her Yerde İyilik Hareketi?"

Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz Diyarbakır Otogarı'nda çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, "Silahı göstere göstere ‘iyilik' yapma cüretini kimden alıyor?" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Belinde silah olduğu görülen bir şahsın fotoğrafını paylaşan Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, "Silahlı iyilik hareketi mi olur?" diye sordu.

Köşe yazısında fotoğraftan bahseden Saymaz, kendilerine Her Yerde İyilik Hareketi adını veren bir grubun üyesinin sığınmacılara yemek dağıtırken belinde silah olduğuna dikkat çekti. 

1626935400420-silah.jpg

 

Saymaz yazısında, "Fotoğraf Diyarbakır Otogarı'nda çekildi. Çoğunluğu Afganlardan oluşan yüzlerce mülteci geçen ay İstanbul diye Silvan yoluna bırakıldı. Onlar da otoyol kenarından yürüyerek Diyarbakır Otogarı'na geldiler. Otogara sığınan göçmenler karşıdaki oto sanayide geceleri gruplar halinde otobüse bindirilerek, batıya götürülüyor.

"SİLAHLI İYİLİK HAREKETİ Mİ OLUR?"

Kendilerine Her Yerde İyilik Hareketi adını veren bir grup, 14 Haziran'da göçmenlere yemek dağıttı. Dini bir eğilime sahip oldukları anlaşılan grubun bir üyesi belinde silahla organizasyonu gerçekleştiriyor. Kimdir bu, Her Yerde İyilik Hareketi? Silahlı ‘iyilik hareketi' mi olur? Diyarbakır'ın orta yerinde silahı göstere göstere ‘iyilik' yapma cüretini kimden alıyor?" ifadesini kullandı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.