1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. İstanbul’da dev operasyon!
İstanbul’da dev operasyon!

İstanbul’da dev operasyon!

İstanbul genelinde 5 bin polisin katılımıyla operasyon başlatıldı. Bir kişi ölü ele geçirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Habip ATAM-Şenol Gezer/İstanbul-Ajanslar

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), 5 bin polisin katılımıyla 5 ayrı örgüte yönelik operasyon düzenledi. Polise ateş eden bir teröristin silahla vurularak etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Suruç’ta yaşanan bombalı saldırının ardından terör örgütlerinin sokaklarda yaptığı saldırı eylemleri, emniyeti harekete geçirdi. TEM birimleri, olayların büyümesini engellemek için geniş çaplı operasyon kararı aldı. çevik Kuvvet, özel Harekat, Havacılık ve diğer şube müdürlüklerinin de desteğiyle yüzlerce adrese şafak baskını düzenlendi. Yaklaşık 5 bin polisin katıldığı operasyonun hedefinde, IŞİD, PKK/KCK’nın gençlik yapılanması YDG-H, DHKPC, TKP ve MLKP üyeleri olduğu öğrenildi.

POLİSE ATEŞ AçTI

Bağcılar’da bir adrese baskın yapan polislere ateş açıldığı öğrenildi. Polisin anında karşılık vermesiyle saldırganın etkisiz hale getirildiği belirtildi. Vurulan teröristin DHKP/C üyesi olduğu iddia edildi.

TEM timlerinin 200′e yakın şüpheliyi gözaltına almak için başlattığı operasyonun neredeyse tüm ilçelerde gerçekleştirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülüyor.

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.