1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. İşte bir yılın bilançosu!
İşte bir yılın bilançosu!

İşte bir yılın bilançosu!

Erzurum'da polislerce son bir yılda yapılan asayiş uygulamaları ve operasyonlarda gözaltına alınan bin 313 kişiden, 767'sinin tutuklandığı bildirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da polislerce son bir yılda yapılan asayiş uygulamaları ve operasyonlarda gözaltına alınan bin 313 kişiden, 767'sinin tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin halkın huzur ve güvenliği için çeşitli arama, kontrol ve denetimler yaptığı belirtildi.

Bu uygulamalarda aralık 2017'de 253 kişi üzerinde kesici, delici alet ele geçirildiği bildirilen açıklamada, yakalanan materyallere mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulduğu ve suç aletlerini taşıyanlar hakkında adli ve idari işlemler başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, ekiplerin son bir yılda ise bin 23 kişiye kesici ve delici alet taşımaktan işlem yapıldığı vurgulanarak, bu süreçte 87'si kuru sıkı 147 tabanca, 500 uyuşturucu hap, 2 kilo 570 gram esrar, 15 bin 622 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Bu olaylar dışında arandıkları için yakalanan bin 313 kişiden 767'sinin tutuklandığı belirtilen açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için bu tür çalışmalara kararlılıkla devam edileceği aktarıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.