1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Katar'la yapılan anlaşmayı sordu, ''Erdoğan'a hakaret''le suçlanıyor!
Katar'la yapılan anlaşmayı sordu, ''Erdoğan'a hakaret''le suçlanıyor!

Katar'la yapılan anlaşmayı sordu, ''Erdoğan'a hakaret''le suçlanıyor!

Aydın’da hayvancılıkla geçinen bir vatandaş sosyal medya hesabından yeraltı suları yönetiminin Katar'a verilmesini eleştirdiği için "Cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle ifadeye çağrıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Aydın’da hayvancılıkla geçinen Tahir Yıldırım, sosyal medya hesabından yeraltı suları yönetiminin Katar'a verilmesini eleştirdiği için "Cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle ifadeye çağrıldı.

Türkiye'nin su yönetiminin Katar'a ihale edilmesini sosyal medya hesabından 1 Aralık günü yaptığı paylaşım ile eleştiren Yıldırım, “Ne demek oluyor arkadaşlar yeraltı sularının yönetimini Katar'la yapmak. Bizim seçtiklerimiz vekiller özellikle Rıza Posacı ve Metin Yavuz’a sormak istiyorum ne demek bu? Bizim yeraltı sularımız Almanya’nın Woswagen'i, Fransa’nın Reno’su değil, canımız, hayatımız, namusumuz bu böyle biline” dedi.

 AK Parti Aydın milletvekillerine 'Ne demek bu' diye sorması üzerine AK Parti yöneticisinin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla şikayette bulunduğu Yıldırım, ilçe emniyetinden aranarak karakola çağrılması üzerine ifade verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.