1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KAYSERİSPOR, ERZURUM´UN SAĞ BEKİNİ İSTİYOR
KAYSERİSPOR, ERZURUM´UN SAĞ BEKİNİ İSTİYOR

KAYSERİSPOR, ERZURUM´UN SAĞ BEKİNİ İSTİYOR

İstikbal Mobilya Kayserispor´da Lopez ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı-kırmızılılar bu mevki için Erzurumspor´un sağ beki Serkan Kurtuluş ile görüşecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Gün geçmiyor ki yeni bir transfer dedikodusu yayılmasın. 11-12 oyuncusu ile yollarını ayıracak olan İstikbal Mobilya Kayserispor için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Kayserispor´dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lopez´in yerine Erzurum´un sağ beki Serkan Kurtuluş ile görüşeceği iddia edildi.

İddiaya göre; Hikmet Karaman alternatifli transfer listesini sarı-kırmızılı yönetime sundu. Yönetim birçok oyuncu ile temasa geçti. Kayserispor yönetimin son olarak görüşeceği isimeler arasında Erzurumspor´un kadrosunda yer alan sağ bek Serkan Kurtuluş oldu. Tecrübeli oyuncu ile görüşecek olan sarı-kırmızılılar, bu oyuncu ile anlaşma sağlayamazsa, listede yer alan diğer oyuncularla görüşecek. Öte yandan, Serkan Kurtuluşu´nda Kayserispor´a gelmeye sıcak baktığı da iddialar arasında yer alıyor.

29 yaşında sağ bek Serkan Kurtuluş, sırasıyla şu ekiplerin formalarını giydi; Bursaspor, Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayserispor, Karşıyaka, Göztepe, Elazığspor ve Erzurumspor.

Haber: Murat TURP

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.