1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kerimcan'ın aylık kazancı dudak uçuklattı!
Kerimcan'ın aylık kazancı dudak uçuklattı!

Kerimcan'ın aylık kazancı dudak uçuklattı!

Sosyal medya fenomenliğinin kitabını yazan Kerimcan Durmaz, ilk çıktığında 200 bin TL olan aylık kazancını şimdilerde 500 bin TL'ye kadar çıkardı.

A+A-

Erzurum Güncel- Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, her geçen gün şöhretine şöhret katmaya devam ediyor. Son yaptığı açıklamalardan birinde "Ne kadar kazandığımı ben bile bilmiyorum" diyen Durmaz'ın aylık kazancının 500 bin lira olduğu ortaya çıktı.
Konuyla ilgili Habertürk'teki köşesinde bir yazı kaleme alan Esin Övet, "Kerimcan Durmaz'ın ilk çıktığında aylık kazancı 200 bin TL'ydi. Şimdi 500 bin TL'lere çıkardı kazancını. Siz bunları konuşurken, o ocak ayında Bostancı Gösteri Merkezi'nde şov yapacak" ifadelerine yer verdi.

İşte Esin Övet'in yazısındaki ilgili kısım;
Günümüzde şöhret ve sosyal medya ağı o kadar hızlı ki yetişmek imkânsız. Her gün biri şöhret oluyor. Binler onu takip ediyor, arkasından gidiyor. Kerimcan Durmaz'ı da öyle keşfetmiş, sürekli yazıyordum. Ne yaptığını anlatmaya çalışıyordum. Hatta birçok gazeteci arkadaşım "Ne yazıyorsun ne yaptığı belli olmayan birini?" diye kızıp söyleniyordu bana. Ama bizim işimiz kitlelerin takip ettiği yönü bulup çıkarmak, keşfetmek, duyurmak.

 

2811DUv57Fe75_KerimcanDurmaz1

 

OCAKTA ŞOVU VAR
Yarın başka Kerimcanlar çıkar, onları takip ederim, onları yazarım. "Ben bilmem kimim, ne yazacağım onu" demem. Diyemem. Sonuç olarak babanızın gazetesinde yazar çalışırsınız, o zaman yazmazsınız. O ayrı.
Neyse diyenler pek fazla. Ama artık o dönemler de geçti, bitti, haberiniz ola. Bakınız milletin "Ne yazıyorsun?" dediği adam Kerimcan Durmaz'ın ilk çıktığında aylık kazancı 200 bin TL'ydi. Şimdi 500 bin TL'lere çıkardı kazancını. Siz bunları konuşurken, o ocak ayında Bostancı Gösteri Merkezi'nde şov yapacak. Kerimcan ne şarkı söylüyor ne de tiyatro yapıyor. Sadece DJ kabinine geçiyor, dans ediyor, elinde mikrofon şarkılara playback yapıyor. Şu dönem gençlik böyle insanların peşinde. Yapacak bir şey yok. Yeni dönem gelene kadar sevsen de sevmesen de bu.

 

kerimcan-durmaz-a-saldiran-4-kisi-polise-teslim-oldu-8097596

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.