1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Kilis'teki camiye roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var
Kilis'teki camiye roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var

Kilis'teki camiye roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var

Kilis Valisi camideki 1 vatandaşın hayatının kaybettiğini 13 de yaralı olduğunu söyledi. İHA'nın geçtiği habere göre ise saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Son dakika haberine göre Kilis'E iki yeni roketli saldırı düzenlendi. Roketlerden biri Çalık Camii'ne isabet ederken, atılan diğer roket camiinin 100 metre ilerisindeki bir eve düştü. Kilis Valisi Mehmet Tekinaslan saldırının yaptığı açıklamada "Kilis merkezine 2 roket atıldı. Birisi camiye isabet etti. Cemaatten bir vatandaş hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Diğer roket ise başka bir mahalleye isabet etti. Burada da 4'ü çocuk 5 kişi hafif yaralandı. Tüm yaralılar hastaneye kaldırıldı." ifadelerini kullandı.

DHA-İHA: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İHA'nın geçtiği habere göre, akşam namazı için camide bulunan cemaatin üzerine düşen roket nedeniyle ilk belirlemelere göre 3 kişi ölürken, 15 kişi de yaralandı. DHA ise 1 kişinin hayatını kaybettiğini 12 kişinin de yaralandığını duyurdu.

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Teröristler tarafından sınır ötesinden atılan rokete misliyle karşılık veriliyor. Terör hedefleri Fırtına Obüsleri tarafından vuruluyor.

Ayrıntılar geliyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.