1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Koç’tan Yeni Yatırım
Koç’tan Yeni Yatırım

Koç’tan Yeni Yatırım

Cağ kebabı ülke çapında tanıtılmasına öncü olan Kemal Koç, Palandöken İlçesinde yeni şubesini açtı. Koç Cağ Kebap Yenişehir Şubesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da Cağ Kebabın mucidi olarak bilinen Kemal Koç,  işyeri zincirine yeni bir halka daha ekledi. Daha önce İstanbul, Antalya, Bursa ve son olarak da Ankara’da Koç Cağ Kebap Salonu Şubelerini açan Erzurumlu iş adamı Kemal Koç, Erzurum’da ikinci şubesini Palandöken İlçesinde açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile MNG Yönetim A.Ş. Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, MHP Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Ahmet Dögen, Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder’in yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, görkemli oldu.

Cağ kebabını dünyaya tanıtan adam

Koç Cağ Kebabın Yenişehir Şubesi’nin açılışında konuşan Kemal Koç, 1982 yılında Erzurum’u cağ kebapla tanıştırdığını belirterek, “37 yıl önce sadece 4 tane masayla başladığımız bu iş sayesinde bugün onlarca insana ekmek kapısı olduk. Bizi tebrik eden, bizim yanımızda olanlar da var, cağ kebabını sahiplenmeye çalışarak bizim ayağımızı kaydırmaya çalışanlar da var. Allah’a şükürler olsun hem cağ kebabını hem de memleketimizi Türkiye ve dünyaya tanıtmak bize nasip oldu. Bugüne kadar Koç Cağ Kebap’a gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

Sekmen, Haşlamacı istedi

Açılış kurdelesini kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Kemal Koç’un cağ kebabını Türkiye’ye tanıtan isim olduğunu belirterek, emekleri için teşekkür etti. Erzurum’da açılan her yeni müessesenin ve iş kapısının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Sekmen, Koç Cağ Kebap’ın Yenişehir Şubesi’nin de hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 Kadayıf dolmasının dünyada tanınmasında Muammer Usta’nın cağ kebabın tanınmasında ise Kemal Koç’un önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Başkan Sekmen, Kemal Koç’tan, et haşlama üzerine işyeri açması tavsiyesinde de bulundu.

Başkan Sekmen, “Kemal Bey, tanıtım konusunda üzerinize yok. O vakit gelin haşlamacı da açında tanıtım yapın” dedi.

Konuşmaların ardından imam hatip Osman Temel’in okuduğu dua eşliğinde açılışı yapılan Koç Cağ Kebap’ın Yenişehir Şubesi, hizmet vermeye başladı. Kemal Koç oğulları Fatih ve Mehmet ile birlikte davetlilere kendi illeri ile cağ kebap ikram etti.

Koç çağ kebaptan Yeni Yatırım ile ilgili görsel sonucu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.