1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. 'Komünist Başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu, Tunceli İçin Adaylık Başvurusu Yaptı
'Komünist Başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu, Tunceli İçin Adaylık Başvurusu Yaptı

'Komünist Başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu, Tunceli İçin Adaylık Başvurusu Yaptı

Tunceli'nin Ovacık ilçesini son 4 yıldır yöneten ve kamuoyunda 'Komünist Başkan' olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde Tunceli belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- 2014 yerel seçimlerinde Ovacık belediye başkanı olan 'Komünist Başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu 2019 yerel seçimlerinde Tunceli il merkezinde SMF'ye aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

"KURUMUMA BAŞVURUMU YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM"

2014 yerel seçimlerinde Ovacık Belediye Başkanı olan Maçoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Sosyalist Meclisler Federasyonu'ndan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Maçoğlu "Gelinen noktada söz, yetki, karar halka şiarı ve devrimci, halkçı yerel yönetimler programının Dersim il merkezinde de hayata geçirilmesi hedefiyle ve her birimizin özneleşme sorumluluğunun bilinciyle SMF'nin Dersim'de belediye başkanlığı aday adayı olarak kurumuma başvurumu yapmış bulunmaktayım" dedi.

"5 YIL SÜRESİNCE..."

Maçoğlu, adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu ve şunları söyledi: "2014 yılında örgütlü olduğum SMF önceli DHF'nin devrimci halkçı yerel yönetimler programını Ovacık yerelinde hayata geçirmek üzere belediye başkanlığına aday oldum. Ovacık halk dayanışması öncülüğünde yerel seçimde başarı kazanılmış ve 5 yıl süresince devrimci halkçı yerel yönetimler programı başarıyla hayata geçirilmiştir. Gelinen noktada söz-yetki-karar halka şiarı ve devrimci halkçı yerel yönetimler programının Dersim il merkezinde de hayata geçirilmesi hedefiyle ve her birimizin özneleşme sorumluluğunun bilinciyle SMF'nin Dersim'de belediye başkanlığı aday adayı olarak kurumuma başvurumu yapmış bulunmaktayım.

"ÜRETENİN VE YÖNETENİN HALK OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ"

Tarihin bize öğrettiği en önemli ders kitlelerin öğretmenimiz; bizlerin de kitlelerin öğrencisi olduğumuz gerçeğidir. Bu bilinçle halkımızla birlikte sosyalistlerin yerel yönetim anlayışını daha ileriye taşıyıp üretenin ve yönetenin halk olduğunu pratik olarak göstereceğiz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.