1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kripto FETÖ'cülere son uyarı: Devlet yakında 'PİN'inize girecek!
Kripto FETÖ'cülere son uyarı: Devlet yakında 'PİN'inize girecek!

Kripto FETÖ'cülere son uyarı: Devlet yakında 'PİN'inize girecek!

Türkiye yazarı Faut Uğur bugünkü yazısında TSK içerinde barınan ve hala teslim olmayan kripto FETÖ'cüleri uyardı. Teslim olun çağrısı yapan Uğur, aksi halde devletin kendilerini enselemesinin an meselesi olduğunu ifade etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın'ın emniyete giderek teslim olması ve verdiği ifadeler günlerce konuşuldu. Dün de flaş bir gelişme yaşandı. TSK'da görevli 4 subay daha aynen Akın gibi kendi ayaklarıyla giderek FETÖ itirafında bulundular. Yaşanan gelişmeler 'FETÖ'nün TSK içerisindeki kripto yapılanması çözülüyor mu?' sorularına yol açmışken Türkiye yazarı Fuat Uğur konuyla ilgili bugünkü yazısında bomba bilgiler verdi. Uğur, 'FETÖ’cü askerlere son uyarı; Devlet PİN’inize girecek!' başlıklı yazısında TSK içinde hala varlığını koruyan kripto FETÖ'cülere yönelik yeni bir operasyonun sinyalini verdi.

Kripto FETÖ'cülere, 'Uygun bir zamanı kollama adına bu kez PİN’e saklandınız ve sinmiş bekliyorsunuz.' diyen Uğur, 'Ama devlet yakında hepinizi o sindiğiniz PİN’de enseleyecek, haberiniz olsun.' uyarısı yaptı. Uğur, bu kişilere bir de 'teslim olun ve her şeyi itiraf edin.' çağrısında bulundu. (Uğur, 'PİN' kelimesini, kümeslerin içinde tavukların sindikleri yer anlamında kullandığını da belirtiyor.)

Fuat Uğur'un bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

Bu gelişmeler de gösteriyor ki FETÖ’nün yakalanan mahrem imamları ve hususileri itirafçı olunca örgütün TSK içindeki kripto yapılanması giderek çözülmekte.

Hatırlarsanız FETÖ’cüler 17-25 Aralık sonrasında medyalarından ve sosyal medya hesapları üzerinden “Titreyin” diye tehditler gönderirlerdi.

Oysa şimdi asıl kendilerinin nasıl titrediklerini Burak Akın örneğinden görüyoruz. Örgüt içindeki yazışmalardan sızan bilgilerden onları özetleyen tek bir cümle var: “Korku dağları bekliyor.”

DEVLET YAKINDA SİNDİĞİNİZ PİN'DE ENSELEYECEK

Buradan BİR KEZ DAHA TSK, yargı, emniyet ve bürokrasi içindeki tüm kripto FETÖ’cülere sesleniyorum.

Uygun bir zamanı kollama adına bu kez PİN’e saklandınız ve sinmiş bekliyorsunuz.

Ama devlet yakında hepinizi o sindiğiniz PİN’de enseleyecek, haberiniz olsun. Hain darbe girişiminizden üç ay önce “Bir maceraya atılmak yerine gidin teslim olun ve devletle iş birliği yapın” diye yazdığımda da aynı şeyleri söylüyordum. İmamlarınız, hususileriniz teker teker çözülüyor ve isimlerinizi veriyor. Bırakın PİN’de titreye titreye saklanmayı, Burak Akın ve dünkü 4 muvazzaf subay gibi teslim olun ve her şeyi itiraf edin.

ÖRGÜTTEN KORKMAYIN

Devlete sığının PİN’e sığınmak yerine. Örgütten korkmayın.

Evet, işinizi kaybedeceksiniz ama en azından hain, vatanını sattı diye damgalanmayacak, yıllarca hapislerde çürümeyeceksiniz.

Geleceğinizi, çocuklarınızla ve ailenizle geçireceğiniz güzel vakitleri düşünün.

Değmez.

Fuat Uğur'un yazısının devamını okumak için tıklayın

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.