1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kritik maç öncesi açıklama
Kritik maç öncesi açıklama

Kritik maç öncesi açıklama

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, Tatangalar'ın geçtiğimiz gün kritik BB Erzurum maçı öncesi 'bize yakışmayan hareketler yapmayacağız' açıklamasıyla ilgil taraftarlara teşekkür etti. Başkan Aydın Pazartesi günü oynanacak kritik BB Erzurumspor r

A+A-

Erzurum Güncel- Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, bugün kulüp binasında düzenlenen basın açıklamasında, kritik BB Erzurumsopr rövanşıyla ilgili konuştu.

 

TARAFTARLARA TEŞEKKüR
Başkan Aydın, çıkabilecek olaylarla ilgil Tatangalar'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamları okuduğ unu ve çok mutlu olduğunu kaydetti. Bu açıklma için taraftarlara teşekkür eden Başkan Aydın,"Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Açıklamaları için sağolun dedim. Onun üzerine söyleyecek söz bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

 

Başkan Aydın, konuşmasının devamında takıma Erzurum ekibi futbolcularından bir zarar gelmediğini dile getirerk, deplasmanda çıkan olayların bütün Erzurum'a mal etmenin yanlış olduğunu vruguladı.

 

YANLIZCA KALE ARKASI FİYATI DEĞİŞTİ
Başkan Aydın, geçtiğimiz günlerde açıklanan ve taraftardan büyük tepki alan bilet fiyatlarıyla ilgili bir değişiklik yaptıklarını ve kale arkası trbibün biletlerini 20 liradan 5 liraya düşürdüklerini söyledi.

 

Kulüpten yapılan fiyat açıklamasına göre ise: kale arkaları 20 TL, maraton 20 TL, numaralı 40 TL, VİP - protokol 100 TL fiyatı üzerinden satılacak.

 

çEVRE İLLERDEKİ ERZURUMLULAR GELECEK İDDİASI...
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, tansiyonun yüksek olacağı tahmin edilen maçı, çevre illerde yaşayan Erzurumlular'ın yeşil-siyahlı tribünlerden izleyeceği iddialarına ise Erzurumlular Derneği ile görüştüğünü ve önlem alındığını söyleyerek cevap verdi...

 

üst lige çıkış için son sınav olan play-off'ta kritik Sakaryaspor-BB Erzurumspor rövanşı, Pazartesi günü 16.30'da Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak.

İŞTE BAŞKAN AYDIN'IN O AçIKLAMASI...

http://www.sporexpres.com/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.