1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kronik rahatsızlığı olana idari izin
Kronik rahatsızlığı olana idari izin

Kronik rahatsızlığı olana idari izin

Sağlık Bakanlığı ve MİT Başkanlığı hariç, kamuda yönetici kadroda olmayan 60 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan çalışanlar, idari izinli sayılacak. Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre; idari izinli sayılanlar, bu sürede görevlerini fiilen yerine ...

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanlığı ve MİT Başkanlığı hariç, kamuda yönetici kadroda olmayan 60 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan çalışanlar, idari izinli sayılacak. Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre; idari izinli sayılanlar, bu sürede görevlerini fiilen yerine getirmiş sayılacak.

Sağlık Bakanlığı ve MİT Başkanlığı hariç, kamuda yönetici kadroda olmayan 60 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan çalışanlar, idari izinli sayılacak. Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre; idari izinli sayılanlar, bu sürede görevlerini fiilen yerine getirmiş sayılacak. Mali ve sosyal hak ve yardımları ile diğer özlük hakları saklı kalacak. Bu personel amirinin izni dışında görev mahallinden ayrılmayacak ve hizmetine ihtiyaç duyulanlar çağrıldıkları anda görevlerine dönecek. Kamu kuruluşlarınca bu süreçte çalışma mekanları, yemekhane, servis ve sosyal alanlarda gerekli mesafenin ayarlanması, dezenfekte işleminin yapılması için gerekli tedbirler alınacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.