1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kürt gençleri işte ölüme gönderenler
Kürt gençleri işte ölüme gönderenler

Kürt gençleri işte ölüme gönderenler

BDP'nin şahini Bodrum'un yıldızı oldu. İşte Tahvim Gazetesinde yeralan o haber...

A+A-

Erzurum Güncel-

Nevruz'a taşla katıldı, Diyarbakır'daki 'Demokratik özerklik' kararına imza attı. Ancak BDP'li Bengi Yıldız bu kez Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takıldı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi 13 Temmuz günü o hain saldırıya sahne oldu. Bölücü terör örgütü PKK'nın kanlı saldırısı sonrası 13 askerimiz şehadet şerbetini içti. Türkiye şehitlerine ağlarken Diyarbakır'dan bu kez çok tartışma yaratacak bir karar geldi. Demokratik Toplum Kongresi altında toplanan bir grup, "Demokratik özerklik" ilan etti. Meclis'e girme hakkını kazanmasına rağmen "yemin" etmeyen BDP'liler de söz konusu kararın altına imza attı. O imzalardan biri de BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'a aitti.

BEYAZ TüRKLER'İN CENNETİNDE!
özerk bölgelerin Ankara'ya vergi vermemesi ama devletten yardım alması gerektiğini dile getiren Yıldız, bu kez çok farklı bir görüntü ile karşımıza çıktı. Batman'daki Nevruz kutlamalarında polise taşla saldıran Yıldız, 12 Ağustos'ta "Beyaz Türkler"in tatil beldesi Bodrum'a gitti. Yıldız'ın Bodrum keyfi ise 17 Ağustos 2011 günü objektiflere takıldı. Şahin çıkışları ile bilinen Yıldız, Bodrum'da yalnız değildi. Bu arada BDP'li siyasetçinin sürekli etrafını kolaçan etmesi de gözlerden kaçmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.