1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kuyumcular Odası Başkanı tarih verdi: “Gram Altın 350 TL’ye düşecek
Kuyumcular Odası Başkanı tarih verdi: “Gram Altın 350 TL’ye düşecek

Kuyumcular Odası Başkanı tarih verdi: “Gram Altın 350 TL’ye düşecek

Altın fiyatları son dönemde yaşanan hızlı dalgalanma sonrası vatandaşlar altın düşecek mi? altın çıkacak mı? sorularının cevaplarını ararken İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık’tan altın fiyatları düşecek mi? altın fiyatları çıkacak mı?

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, 1 Haziran'da piyasaların kademeli olarak normale dönmeye başlayacağını belirterek, "Sektörün nispeten kapalı durumu nedeniyle geçtiğimiz iki aylık süreçte altının alış- satışı arasındaki makas açılmıştı. 1 Haziran’la birlikte alış satışı arasındaki makasın hızla kapanacağını söyleyebiliriz." dedi.

Atayık, altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Korona virüsle savaşta en kötüsü geride kaldı" anlayışının piyasalara nispi iyimserlik  getirdiğini anlatan Atayık, aynı olumlu yansımaların iç piyasada da görüldüğünü söyledi.

altin-fiyatlari-cikacak-mi.jpg

Atayık, Sağlık Bakanlığı’nın virüsle savaşta verdiği örnek başarıya, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) spekülatif işlemlere karşı aldığı önlemlerle, bankalar nezdindeki bireysel kaydi altın ve döviz işlemlerine kambiyo vergilerinin artırılması eklenince pozitif verilerin yurt içinde de yaşandığını kaydetti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum