1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Leyla Alaton'dan savcılığa suç duyurusu
Leyla Alaton'dan savcılığa suç duyurusu

Leyla Alaton'dan savcılığa suç duyurusu

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton avukatı ile gittiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda grup şirketlerindeki bazı çalışanlarının FETÖ ile bağlantılı olduklarını iddia edip haklarında yasal işlem başlatılmasını talep etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Alarko Holding'in kurucusu İshak Alaton'un kızı iş kadını Leyla Alaton, avukatıyla birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı'na dilekçe veren Alaton, grup şirketlerindeki bazı çalışanlarının FETÖ/PDY ile bağlantılı olduklarını iddia etti.

İŞLEM BAŞLATILMASINI İSTEDİ

Şüphelendiği bazı çalışanlarının isimlerini savcılıkla paylaştığı öne sürülen Alaton, grup şirketlerinde şüphelendikleri çalışanlar ve savcılık tarafından FETÖ ile ilişkisi tespit edilecek kişiler hakkında yasal işlemlerin yapılmasını istedi.

'KENDİ ARALARINDA HOCA DİYE BAHSEDİYORLARDI'

Gazete Habertürk'ün haberine göre; Alaton'un, bazı çalışanlarının kendi aralarında 'Hoca' diye birinden bahsettikleri, bu kişinin de Hırvatistan'da olduğunu söylediği belirtildi.

ÖZEL BİR KONU

Savcılık ifadesinin ardından avukatıyla adliyeden ayrılan Alaton, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Alaton, şikayetçi sıfatıyla özel bir konuda ifade verdiğini, soruşturmanın sonunda herkesin her şeyi öğreneceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.