1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Medyum Keto'dan acı haber geldi! Ölmeden önceki son hali yürekleri burktu
Medyum Keto'dan acı haber geldi! Ölmeden önceki son hali yürekleri burktu

Medyum Keto'dan acı haber geldi! Ölmeden önceki son hali yürekleri burktu

Türk televizyon tarihine Medyum Memiş'ten tokat yiyerek geçen ve gerçek adı Hacı Aydoğan olan Medyum Keto, yaşadığı huzurevinde hayatını kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Asıl adı Hacı Aydoğan olan ve Türkiye’de medyumların ekranlarda olduğu dönemlerde adından en çok söz ettiren Medyum Keto'dan sevenlerini üzen haber geldi. Son ameliyatını 6 ay önce gerçekleştiren, toplamda ise 3 kez beyin ameliyatı geçiren Keto'nun son görüntüsü ise sosyal medyada çok paylaşılanlar arasına girdi.

medyum-ketodan-aci-haber-geldi-ol-ggT4

Bir televizyon programında Medyum Memiş'ten tokat yiyerek gündeme gelen ve daha sonra da ekranlarda görünmeyen Medyum Keto'nun, huzurevinde hayatını kaybettiğini Onur Akay duyurdu.

medyum-ketodan-aci-haber-geldi-ol-8aEy

Gaziantep doğumlu olan Keto, doğuştan kekemeydi ve televizyon ekranlarında kendisinde metafizik ve olağanüstü hisler fark ettiğini söylüyordu

medyum-ketodan-aci-haber-geldi-ol-F4F6

Özellikle 1990’lı yıllarda sanat camiasından ve iş dünyasından ünlü isimlerin dikkatini çeken ve bazı siyasetçilerin danışmanı olarak da medyumluk yapan Keto, o dönemlerde neredeyse her gün televizyondaydı.

medyum-ketodan-aci-haber-geldi-ol-CjhB

Medyum Memiş'ten yediği tokat sonrası göz önünden ayrılan Keto, bir süre Almanya'da yaşadı. Daha sonra İstanbul'a dönen Keto, kısa bir süre daha medyumluk yapmaya devam etti.

medyum-ketodan-aci-haber-geldi-ol-njLP

Kekemelik olmasına rağmen zamanında şarkıcılık yapan ve iğneleyici konuşmaları ile tanınan Keto, son olarak geçtiğimiz yıllarda bir YouTube kanalı açmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.