1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Mehmet Ali Erbil Türk Malı dizisi kadrosundan neden çıkarıldı?
Mehmet Ali Erbil Türk Malı dizisi kadrosundan neden çıkarıldı?

Mehmet Ali Erbil Türk Malı dizisi kadrosundan neden çıkarıldı?

Star Tv ekranlarında yeni kadrosuyla ikinci dönemini yaşayan Türk Malı dizisinde Mehmet Ali Erbil krizi yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Star Tv ekranlarında yeni kadrosuyla ikinci dönemini yaşayan Türk Malı dizisinde Mehmet Ali Erbil krizi yaşandı. Yeni yayın döneminde ekranlara gelmeye hazırlanan Türk Malı'nın çekimleri esnasında bir asistan kıza sürekli mesaj attığı iddia edilen Mehmet Ali Erbil dizinin kadrosundan çıkarıldı. Erbil'in yerine Hamdi Alkan getirildi.

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı ekranların sevilen dizisi Türk Malı'nda rol alan Mehmet Ali Erbil diziden kovulduğu iddia edildi. Mehmet Ali Erbil’in yerine gelen isimse oyuncu yönetmen Hamdi Alkan oldu. Mehmet Ali Erbil’in yapımdan çıkarılma sebebi ise, çekimler sırasında dizide çalışan bir asistan kıza sürekli olarak mesaj atması oldu.

 

mehmet_ali_2

ASİSTAN KIZDAN KARŞILIK ALAMADI

Uçankuş'ta yer alan habere göre, Mehmet Ali Erbil çekimler sırasında bir asistan kıza sürekli mesaj atmaya başladı. Ancak bu mesajlarına bir türlü karşılık alamadı.

 

mehmet_ali_1

"BU KIZI İŞTEN KOVUN"

Kulislerde dolaşan iddiaya göre bu duruma bozulan Mehmet Ali Erbil dizi yöneticilerine gidip "Bu kızı işten kovun" diye tutturdu. Ancak Mehmet Ali Erbil'in bu çıkışı ters tepti ve yapım şirketi bunu yapamayacaklarını söyledi.

 

mehmet_ali_4

ERBİL'İN İŞİNE SON VERDİLER

Bunun üzerine kesin bir tavır koyan Süreç Film yöneticileri Star Tv yönetimini arayarak durumu aktardılar. Oradan da onay gelince Süreç Film apar topar Mehmet Ali Erbil'in işine son verdi. Hatta, yine aynı kanalda yayınlanan Çarkıfelek'in de yayından kaldırılacağı iddia ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.