1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Meral Akşener'e büyük ayıp! Oda vermediler
Meral Akşener'e büyük ayıp! Oda vermediler

Meral Akşener'e büyük ayıp! Oda vermediler

Yeni parti kurma çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Meral Akşener, Ankara Dikmen’deki polisevinde kalmak istediğini ancak çeşitli gerekçeler gösterilerek geri çevrildiğini söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Meral Akşener, "Ekim ayının 15'inde parti çalışmalarını tamamlayacağız, artık korku duvarını aştım. Artık bunun ucunda ölüm olsa hazırım" açıklamasını yapmıştı.

1996-97 yılları arasında 8 ay süreyle İçişleri Bakanlığı yapan ve ömür boyu yakın koruma altında bulunan Akşener, milletvekiliyken de polisevinde kalıyordu. Yeni parti çalışmalarına başladıktan sonra Ankara'ya gittiğinde yine Dikmen'deki polisevinde kalmak istedi. Ancak Akşener ve dört yakın korumasına “Yerimiz yok” denilerek oda verilmedi. Sözcü'nün haberine göre Akşener, “Uzun yıllar eski bakan unvanıyla kaldığım bu misafirhane şimdi ‘Yerimiz yok' demeye başladı. 

Artık orada kalamayacağımız mesajını alınca da otele gitmek zorunda kaldık. Bazı oteller de zorluk çıkardı” dedi. Akşener de çareyi Ankara'da bir ev tutmakta buldu.

MHP'NİN AKŞENER İMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, yeni parti hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener'e isim vermeden yüklenmiş, 'Siyasi atık' ifadesini kullanan Yalçın, "FETÖ'cülerin kripto ayaklarına, kendi yok ettikleri değerlerin faturasını MHP'ye ve iktidara yıkma görevi verilmiştir. Bazı siyaset atıklarına da politika sahnesinde küçük roller dağıtılmıştır. Siyasi yancılık da bunlardan biridir" demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.