1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. MTM, 2017 yılına damga vuran ünlü isimleri açıkladı
MTM, 2017 yılına damga vuran ünlü isimleri açıkladı

MTM, 2017 yılına damga vuran ünlü isimleri açıkladı

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından Magazin Gazetecileri Derneği için, medyada yaptığı araştırma ile 2017 yılında magazin ve sanat dünyasına damga vuran isimleri belirledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Magazin dünyasında birbirinden gösterişli evlilikler, boşanmalar, aldatmalar ve ünlüler arasındaki polemikler ile dolu geçen bir yılı geride bırakılıyor. MTM tarafından Magazin Gazetecileri Derneği için, medyada yaptığı araştırma ile 2017 yılında magazin ve sanat dünyasına damga vuran isimleri belirledi. Araştırma sonucunda yılın en medyatik ismi Acun Ilıcalı oldu. Söylediği ve yaptığı ile gündemden düşmeyen Demet Akalın, listenin ikinci sırasında yer aldı. Çıkardığı albümle büyük beğeni toplayan Tarkan, yıla damga vuran bir diğer isim oldu.

2017 yılının en çok konuşulan düğünleri

2017 yılı, ünlüler arasındaki birçok ismin düğününe şahitlik etti. Bu düğünlerden Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin düğünü, medya tarafından yılın en medyatik düğünü seçildi. Fransa’nın sahil kasabası St. Tropez’de gerçekleşen nikah töreninin ardından ünlü beach kulüp Bagatelle'de düğün töreni gerçekleşti. Düğüne 250 davetli katıldı. Subaşı tarafından düğünle ilgi paylaşımlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çiftin düğünü en medyatik düğün seçilirken, MTM tarafından hazırlanan raporda Acun, 38 bin 734 haber ile yılın en medyatik ismi olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.