1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. O Ses Türkiye'ye Gürcü yarışmacı Sofia Saakasvili damga vurdu!
O Ses Türkiye'ye Gürcü yarışmacı Sofia Saakasvili damga vurdu!

O Ses Türkiye'ye Gürcü yarışmacı Sofia Saakasvili damga vurdu!

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Sofia Saakasvili sesiyle jüri üyelerini büyüledi. Başarılı yarışmacı için Hadise'nin "Ben 9 yıldır bu programdayım, böyle bir ses duymadım" demesi dikkat çekti.

A+A-

Erzurum Güncel- Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri üyeliklerini yaptığı O Ses Türkiye, 8 Aralık Pazar akşamı son bölümüyle ekrana geldi.

Gürcistan uyruklu Sofia Saakasvili, Bang Bang şarkısı ile stüdyoyu coştururken tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Seyircinin yoğun isteği sonrası performansını tekrarlayan Sofia Saakasvili jüriden de büyük övgü aldı.

Sofia-Saakasvili

İlk şarkısı Bang Bang'i 2 kez seslendiren Sofia, ardından jürinin ısrarı üzerine 'Bu Gece' isimli Türkçe parçayı da söyledi. Jüri üyeleri başarılı yarışmacıyı takımlarına alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

 

Sofia Saakasvili'nin muhteşem performansı sonrası ise Hadise "Ben 9 yıldır bu programdayım, böyle bir ses duymadım. Ağzım açık izledim, hala inanıyorum" ifadelerini kullandı. Beyaz'ın ise "Seni Beyaz Show'a vokal yapacağım" sözleri dikkat çekti.

Bang Bang şarkısı ile tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Saakasvili Murat Boz'u tercih etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.