1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Öcalan'dan açlık grevini bitirenlere mektup
Öcalan'dan açlık grevini bitirenlere mektup

Öcalan'dan açlık grevini bitirenlere mektup

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, tecridi protesto için açlık grevi yapan ve sonlandıran kişilere bir mektup gönderdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Dün, avukatları ile görüşen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, çağrısı üzerine açlık grevini sonlandıran kişilere mektup gönderdi.

Öcalan, "Şahsi inisiyatif doğrultusunda gelişen bu tavrın devlet odaklı tavır ve taviz olarak değerlendirilmesini özenle belirtirim" dediği mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"İçine girmiş olduğunuz açlık grevi ve ölüm orucu sürecini benim önerim üzerine sonuçlandırmanızı; oldukça tarihi önemi ve anlamı olan bir tutum ve kendi başına yüksek bir değer olarak görüyor ve teşekkür ediyorum.

Özellikle süreci en derinden yaşayan yoldaşların hızla bedenen, zihnen ve ruhen kendilerine özen ve bakım göstermesini diliyorum. Gereken eleştiri ve özeleştiri sürecinden alınan derslen temelinde temenni ediyorum.

Şahsi inisiyatif doğrultusunda gelişen bu tavrın devlet odaklı tavır ve taviz olarak değerlendirilmesini özenle belirtirim. Ama umudum ve sezgilerime dayayarak pozitif sonuç doğuracağına dair inancımı koruyorum. Bundan sonra bedenen, ruhen ve zihnen varoluş felsefesi temelinde gelişmenizi diler, daimi selam ve sevgilerimi sunarım."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.