1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Oğuzhan Asiltürk'ün ölümünde şok detay!
Oğuzhan Asiltürk'ün ölümünde şok detay!

Oğuzhan Asiltürk'ün ölümünde şok detay!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, koronavirüs sonrası gelişen zatürreye bağlı, nefes darlığı nedeniyle hayatını kaybetti. Asiltürk'ün aşı olmadığı ve maske takmadığı iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, koronavirüs sonrası gelişen zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün maske takmadığını ve aşı olmadığını ifade etti. 

"TÜM SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ"

Selvi, kaleme aldığı yazıda, "Oğuzhan Asiltürk yaşarken başaramadığını vefatıyla gerçekleştirdi dersem yanlış olmaz. Siyasetin bu denli kırıcı olmaması gerektiğini savunuyordu. Sağlığında başaramadı ama cenazesi tüm siyasi görüşleri bir araya getirdi.

"MASKE TAKMIYORDU"

En son Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kıbrıs gezisinde birlikteydik. Esenboğa Havalimanı’nın Şeref Salonu’nda meslektaşım Şebnem Bursalı ile birlikte sohbet etmiştik. Maske takmıyordu. Sonradan aşı olmadığını da öğrendim. Şebnem’le bu duruma üzülmüştük. Üzüntümüzde haklıymışız."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.