1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Oktay Kaynarca'nın Acılarla Dolu Yaşam Hikayesi:
Oktay Kaynarca'nın Acılarla Dolu Yaşam Hikayesi:

Oktay Kaynarca'nın Acılarla Dolu Yaşam Hikayesi:

Şimdilerde ekranlarda fırtına gibi esen Oktay Kaynarca'nın Türk filmlerine konu olacak bir hayat hikayesi var.

A+A-

Erzurum Güncel- Ekranların sevilen isimlerinden biri Oktay Kaynarca! Dizileri ve canlandırdığı karakterlerle büyük bir izleyici ve hayran kitlesine sahip. Hayranları dünden bugüne Kaynarca'yı tanıma şansı buldularsa da birçoğunun bilmediği bir hikâyesi var. Her daim ekranlarda gördüğümüz başarılı oyuncunun sır gibi saklanmış hikâyesine biraz yakından bakalım.

'SÜLEYMAN ÇAKIR' İLE ZİRVEYE ÇIKTI

Oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterlerle ekranların sevilen isimlerinden biri Oktay Kaynarca... Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı "Süleyman Çakır" karakteriyle uzun süre izleyicileri peşinden sürükledi.

ÖLÜMÜ GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

Hatta Süleyman Çakır öylesine sevildi ki, dizide öldüğünde adeta milli yas ilan edildi, ardından helvalar kavruldu ve akabinde bu ölüm, kimi izleyicinin de diziyi bırakmasına sebep oldu.

ÖLEN KİŞİYİ HERKES BABASI ZANNETTİ

Hayranları Oktay Kaynarca hakkında birçok şey bilse de onun sır gibi saklanmış bir hikâyesi var. Oktay Kaynarca, 2009 yılında babası Adil Kaynarca'yı kaybettiğinde birçok gazete ve internet sitesi bu acılı haberi "Ünlü oyuncunun babası vefat etti" şeklinde vermişti. Zira herkes Adil Kaynarca'yı Oktay Kaynarca'nın babası olarak biliyordu.


BABASI DEĞİL AMCASIYDI

Fakat, Adil Kaynarca'nın ölümüyle beraber ünlü oyuncunun otuz küsür yıldır sır gibi sakladığı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Adil Kaynarca aslında Oktay Kaynarca'nın amcasıydı.Kaynarca çocukluğunda anne ve babasıyla beraber Berlin'de yaşıyor; İstanbul'da yaşayan amcası ise eşini tatil için Almanya'ya, kardeşinin yanına gönderiyordu. Eşini uçağa bindiren amca, Oktay Kaynarca'nın babası Özkan Kaynarca'yı arayarak havaalanında yengesini karşılamasını istemişti.

BABASI VE YENGESİ KAZADA ÖLDÜ

Havaalanında yengesini karşılayan Özkan Kaynarca dönüş yolunda trafik kazası geçirmiş; bu kazada Oktay Kaynarca'nın hem babası hem de yengesi hayatını kaybetmişti. O sıralar Oktay Kaynarca henüz beş yaşındaydı.

ANNESİ İLE AMCASINI EVLENDİRMİŞLER

Aile içerisinde büyük üzüntü yaratan bu olayın sonrasında aile büyükleri Kaynarca'nın annesi Nursel Hanım ve amcası Adil Bey'in evlenmesine karar vermişler. O zaman yaşı çok küçük olan Oktay Kaynarca, yıllarca amcası Adil Kaynarca'yı gerçek babası bilmiş ve sırrı öğrendiğinde de gerçeği kabul etmiş.

"HEM BABAMI HEM AMCAMI KAYBETTİM"

Kaynarca büyük sırrını ise, Adil Kaynarca'nın ölümü sonrasında "Hem babamı, hem amcamı kaybettim" diyerek paylaşmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.