1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Otobüs şoförüne dayak kamerada
Otobüs şoförüne dayak kamerada

Otobüs şoförüne dayak kamerada

Erzincan'da toplu taşıma otobüsünde yaşanan şiddet güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi. Şoförü "Sen kime küfür ettin?" diyerek direksiyon başında defalarca yumruklayan şahıs, otobüsten inerek kaçtı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Erzincan'da toplu taşıma otobüsünde yaşanan şiddet güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi. Şoförü "Sen kime küfür ettin?" diyerek direksiyon başında defalarca yumruklayan şahıs, otobüsten inerek kaçtı.

Olay bugün (1 Ekim) saat 11.00 sıralarında kent içi ulaşımda kullanılan halk otobüsünde meydana geldi. Yavuz Selim ve Mengüceli Mahallesi güzergahındaki bir numaralı otobüste çalışan 36 yaşındaki şoför Savaş Şahin, şehir merkezinden yolcuları almaya başladı. Bu sırada yolcu otobüsüne binen bir vatandaş öğrenci olduğunu söyleyerek Açık öğretim Fakültesi kimliğini gösterdi. Şoför Savaş Şahin, kimliğinin geçersiz olduğunu belirterek, otobüste bu konuda uyarıcı yazı bulunduğunu belirtti. Otobüsün arkasına geçen kimliği belirlenemeyen şahıs, güzergah boyunca yolcuların inmesini bekledi.

Otobüs şoförüne dayak kamerada!
video için tıklayın


Kamu lojmanları civarında otobüste yolcu olmamasını da fırsat bilen şahıs, sürücü Savaş Şahin'in yanına geldi. "Sen kime küfür ettin? İn aşağıya" diye kızdı. Sürücünün küfür etmedim demesine rağmen şahıs, Savaş Şahin'i yumruklamaya başladı.

Direksiyon başında defalarca otobüs sürücüsü Savaş Şahin'e yumruk indiren şahıs, bir ara şoförün yanda bulunan sopaya davranması ile belindeki silaha elini attı. Küfürlerle şoföre vurmaya devam eden şahıs, Savaş Şahin'in "Ben küfür etmedim. çocuklarımın ölüsünü öpeyim ki küfür etmedim. Kamera da görüntüler varö demesi ile sakinleşse de yine tehdit ve küfürlerine devam etti.

"Kapıyı aç" diyen kimliği belirlenemeyen şahıs otobüsten inerek uzaklaşırken, aldığı yumruk darbeleri ile yüzünden yaralanan otobüs şoförü Savaş Şahin ise Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Şoför Savaş Şahin'in yolcudan şikayetçi olması üzerine , şimdi polis her yerde , şoförü direksiyon başında yumruklayan şahısı aradı.

Polis ekipleri zanlı O.G'yi gözaltına aldı. Jandarma uzman çavuş olduğu bildirilen zanlı, Erzincan Merkez Komutanlığı'ndan gelen ekiplere teslim edildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.