1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. PALANDÖKEN BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK
PALANDÖKEN BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

PALANDÖKEN BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Palandöken Belediyesi alacağı işçi alımı için ilana çıktı. Palandöken Belediyesine KPSS'siz Şoför ve Garson alımları yapılacak.

A+A-

Erzurum Güncel- İŞKUR tarafından yayımlanan personel alımı ilanlarına bir yenisi daha eklenirken, yapılan açıklamaya göre alımların yapılacağı kurum olarak Erzurum’a bağlı faaliyet gösteren Palandöken Belediyesi tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı.

Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre Palandöken Belediyesi’ne yapılacak olan işçi istihdamlarına ilişkin verilen unvan bilgilerinde 1 kişilik kontenjanın ayrıldığı kadro için Şoför ve ayrıca 2 kişilik kontenjan için de Beden İşçisi alımı yapılacağı duyuruldu.

İlan edilen bilgilerin arasında yer verilen diğer bilgi ise, beden işçisi olarak işbaşı yapacak olan personellerin garson görevi ile hizmet vereceği bilgisi oldu.

1 Kişilik Şoför ve 2 kişilik garson alımı için başvuru yapacak olan vatandaşların 18 yaşını aşmış olmaları ve herhangi bir şekilde emekli vs destek ve aylık almamaları şartı ibare olarak eklenmiştir.

Palandöken Belediyesi işçi alımı ve personel alımı ilanına başvuru yapabilmek için belirlenen son tarih 15 Nisan 2019 tarihi olup; başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.

garson.JPGofor.JPG

Kaynak: Erzurum Belediyesine Çeşitli Unvanlarla Personel Alımı Yapılmaktadır

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum