1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Palandöken'in yeni binasına tam not
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Palandöken'in yeni binasına tam not

A+A-

Sökülecek olan eski hizmet binasının arsası ise, Palandöken Kaymakanlığı'na tahsis edildi...

İlçe ve bağlı köylerde önemli hizmetlere imza atan Palandöken Belediyesi, son olarak da yeni hizmet binasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Başkan Orhan Bulutlar'ın özel çabaları sonucu inşa edilen ve 18 milyon liraya malolan yeni hizmet binası, Batı'daki belediye binalarına fark atacak özelliklere sahip.

Arsasını Hazine'den alan ve bu arsaya karşılık da belediyenin mevcut binasının yerini veren Palandöken Belediyesi, geçen haftadan itibaren yeni binasında hizmete başladı. Son derece sade biçimde dizayn edilen bina aynı zamanda akıllı bina sınıfında.

Bugün yeni hizmet binasını tanıtmak için basın mensuplarıyla kahvaaltında biraraya gelen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bina içerisinde yeralan yemekhane ve meclis salonu gibi sosyal ünitelerin sivil kullanıma da açık olacağını söyledi. Başkan Bulutlar, burada yaptığı değerlendirmede, Palandöken Belediyesi bünyesinde yeni bir kültür merkezi ile birlikte müstakil nikah salonu da yapılmakta olduğunu bildirdi. Öte yandan yine Palandöken Belediyesi tarafından toplam 36 köyde ve ilçe merkezindeki mahallelerde onlarca taziyeevi açıldı. Başkan Bulutlar, bu yıl içerisinde Kayakyolu'na yeni bir park kuracaklarını da kaydetti.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.