1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Psikiyatri Hastalarının Hazırladığı El Sanatları Sergisi Açıldı
Psikiyatri Hastalarının Hazırladığı El Sanatları Sergisi Açıldı

Psikiyatri Hastalarının Hazırladığı El Sanatları Sergisi Açıldı

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların yaptığı 600 parça eserden oluşan el sanatları sergisi açıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Psikiyatri Servisi'nde tedavi gören hastaların yaptığı 600 parça eserden oluşan el sanatları sergisi açıldı.

Erzurum BEAH'ta, hastane yönetiminin ve Psikiyatri Servisinde görevli doktorların da desteğiyle psikiyatri hastalarını topluma kazandırmak ve tedavi sürecini hızlandırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen el sanatları sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, hastane yöneticileri ile sağlık çalışanlarının da katıldığı törende, kurdele kesimi sonrası psikiyatri hastalarının, yıl boyunca el emeği göz nuruyla yaptıkları ahşap boyamadan oluşan 600 parça eser, hastanenin fuaye alanında vatandaşların beğenisine sunuldu.

İl Sağlık Müdürü Uçar, sergideki eserleri, psikiyatri servisinde tedavi gören hastaların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevli el sanatları öğretmeninin desteğiyle yaptığını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.