1. WEB TV

  2. SPOR

  3. PTT Kadınlar Türkiye Kupası: Yakın Doğu Üniversitesi 77-61 Bellona AGÜ

PTT Kadınlar Türkiye Kupası: Yakın Doğu Üniversitesi 77-61 Bellona AGÜ

PTT Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Bellona AGÜ'yü 77-61 yenerek kupayı kazanan Yakın Doğu Üniversitesi'nin Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, “Avrupa'da hiç kupam yok. Artık hedefimiz Eurocup” dedi.

Erzurum Güncel- PTT Kadınlar Türkiye Kupası final maçında Bellona AGÜ’ yü 77-61 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi kupanın sahibi oldu. Şampiyonlar, kupayı TBF CEO’su Ömer Onan’ın elinden aldı.

Zafer Kalaycıoğlu, bugünkü zaferleriyle kariyerinde 25. kupaya ulaştığını ifade ederek, “Avrupa'da final maçında kaybetmiştim. Önümüzdeki hafta Eurocup'ta yarı finale çıkma mücadelesi vereceğiz. Salı günü Fransa'da çeyrek final ilk maçını oynadıktan sonra cuma günü rövanş karşılaşmasını oynayacağız. Çeyrek finalde 4 Türk takım var. Umarım 4 takım da yarı finalde buluşuruz. Kayseri AGÜ ile Eurocup finalinde de karşılaşmak istiyorum” diye konuştu.

Kalaycıoğlu, final maçında milli takımın devşirme sporcuları Sanders ve Holingsvorth'un performanslarının da sonuca etki ettiğini söyleyerek, “Takım olarak iyi savunma yaptık. Bellona AGÜ de ilk kez finalde oynamış oldu. Türkiye Kupası'nı 4 değişik takım kazandı. Ben de 4 takımdan 3'üyle kupaya ulaştım. Artık ligi lider bitirmek ve Eurocup'ta yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar