1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Şahan Gökbakar'ın 'Atatürk' paylaşımı binlerce beğeni aldı
Şahan Gökbakar'ın 'Atatürk' paylaşımı binlerce beğeni aldı

Şahan Gökbakar'ın 'Atatürk' paylaşımı binlerce beğeni aldı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan'ın "yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır" sözlerine isim vermeden tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan'ın dün akşam CNNTürk’te Ahu Özyurt'un sunduğu 'Türkiye'nin Gündemi' programında “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözleri çok konuşulmuştu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, isim vermeden Oğan'ın sözlerine tepki gösterdi. Gökbakar sosyla medya hesabından Atatürk'ün TBMM'nin önünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına bu notu düştü:

Kim kurdu bu devleti? ATATÜRK

Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyetin ilanı ile resmi olarak kurulmuştur. KURUCU LİDERİ Mustafa Kemal ATATÜRK'tür. Resimde görülen arkadaki TBMM'de ise Türkiye Cumhuriyetinin günümüz siyasetcileri seçim usulüne göre, halkın seçmesiyle siyaset yaparak iktidara gelip devleti yönetirler... Hangi devleti? TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ. Kim kurdu bu devleti? ATATÜRK. Anlaşıldıysa başka konuya geçelim...

şahan gökbakar instagram atatürk

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.