1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Sahte Mehdi on binlerce kişiyi zehirlemiş!
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Sahte Mehdi on binlerce kişiyi zehirlemiş!

A+A-

Dünya çapında 

kanlı bir örgüt!

 

Bir Amerikan projesi olarak ortaya çıkan ve son kırk yılda gelişip serpilen ve nihayetinde de dünya çapında bir örgüt olan FETÖ, insanları öyle etkilemiş ve öyle zehirlemiş ki, 15 Temmuz'a gelinciye kadar on binlerce kişiyi büyüsü altına almış!

 

O saltanat sürüyor, 

müritleri zelil oldu!

 

17-25 Aralık'ta yargı darbe girişimi ile başlayan ve 15 Temmuz'da kanlı askeri darbe girişimi ile devam eden süreçte, kanlı terör örgütüne inanan ve bağlı olan yüz bini aşkın kişi kendisini feda etti! Fetullah Gülen Amerika'da kendisine tahsis edilen ve Amerikan polisi tarafından korunan malikhanesinde saltanat sürdürürken, O'nun Mehdi olduğuna inandığı için kendini bu uğurda felakete sürükleyen on binler ise rezil ve zelil oldu.

 

Şimdilik 150 bin terörist!

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı son açıklamada, FETÖ ile ilgili çarpıcı veriler sundu. Buna göre şu ana kadar FETÖ'den yaklaşık 150 bin kişi hakkında adli işlem yapıldı. Bu kişiler içerisinde 48 bin 636'sı tutuklanırken diğerleri hakkında da savcılık işlemleri devam etti. Bu arada MİT'in hızla çözdüğü Bylock şifrelerine göre de en az yüz bin kişi daha FETÖ üyesi olmak yahut da bu örgüte yardım ve yataklıktan yargı sürecinden geçecek.

 

Sahte Mehdi'nin 

naylondan generalleri!

 

Resmi açıklamalardan anlıyoruz ki, kamudan uzaklaştırılan görevlilerin en çoğunu ordu mensupları oluşturuyor. FETÖ, ordu içine öylesine sirayet etmiş ki, kendi uğruna darbe yapmaya kalkışacak kadar, çılgın olan binlerce TSK mensubu toplamış. Öyle ki 166 general, 6 bin 810 da çeşitli rütbelerdeki subay, FETÖ için kendini yakıp darbe yapmaya kalkıştı. Çünkü o general ve subaylar, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in Mehdi olduğuna inanıp iman etmişti. Tıpkı Hasan Sabbah'ın uyuşturarak kandırdığı müritleri gibi! General rütbesine yükselmiş bir subay eğer naylondan değilse, bu sahte Mehdi'nin arkasından nasıl gider?

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.