1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sedat Peker: Suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum
Sedat Peker: Suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum

Sedat Peker: Suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum

Sosyal medya paylaşımları üzerinden Türkiye'deki siyasetçileri ve iş insanlarını hedef alan açıklamalarda bulunan Sedat Peker, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımla 'İstifa ettiğini' açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Video paylaşım platformu YouTube üzerinden yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de kendisinden bolca söz ettiren Sedat Peker, her ne kadar bir süredir yeni bir video paylaşımında bulunmuyor olsa da attığı tweetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Gündemi yakından takip eden ve kendisiyle ilgili canlı yayınları da attığı tweetlerle izlediğini gösteren Peker, bu defa Veyis Ateş'in canlı yayında konuk olduğu ve İsmail Saymaz'ın sorularına yanıt verdiği programı hedef aldı.

Veyis Ateş'in, iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 Milyon Euro para istediğine dair iddiaları yalanladığı ancak canlı yayına bağlanan Korkmaz'ın "gözlerime baka baka yalan söylüyorsun" sözleriyle suçladığı Veyis Ateş'i izleyen Sedat Peker sonrasında şu paylaşımda bulundu:

"YÜCE TÜRK MİLLETİ; bu kadar utanmaz gazetecinin, siyasinin, maalesef ki devlet görevlisinin olduğu bir ortamda mahcubiyetimden dolayı suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum.  Lütfen kabul edin (bunları mahkum ettirmeden asla istifa etmeyeceğim)"

peker-ic-005.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.