1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Şehidimizin hastaneye getirilişinde ihmali olduğu ileri sürülen başhekim açığa alındı
Şehidimizin hastaneye getirilişinde ihmali olduğu ileri sürülen başhekim açığa alındı

Şehidimizin hastaneye getirilişinde ihmali olduğu ileri sürülen başhekim açığa alındı

Hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun askeri helikopter ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirilmesine ilişkin sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında açıklama yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanlığı , Tunceli Ovacık’ta operasyon sırasında yaralanarak daha sonra hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun askeri helikopter ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirilmesine ilişkin sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı, Tunceli Ovacık'ta operasyon sırasında yaralanarak daha sonrasında hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun , askeri helikopter ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirilişinde, helikopterin indiği alana ambulansın vaktinde ulaşmasında ihmali olduğu ileri sürülen hastane başhekimi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla açığa alındığını ve gerekliler hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Tunceli Ovacık'ta operasyon sırasında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu, askeri helikopter ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimizin hastaneye getirilişinde, helikopterin indiği alana ambulansın vaktinde ulaşmasında ihmali olduğu ileri sürülen hastane başhekimi, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın talimatıyla açığa alınmış ve ilgililer hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.