1. YAZARLAR

  2. Hafiye

  3. Sekmen mi Sevimli mi?
Hafiye

Hafiye

Yazarın Tüm Yazıları >

Sekmen mi Sevimli mi?

A+A-

Yaklaşan yerel seçimler, partilerde de müthiş bir yarışa sahne oluyor. Hangi şehirden kimi aday gösterirsek seçimi alırız, sorusuna cevap arayan partiler, işi şansa bırakmamak için kılı kırk yarıyor.

MHP günler kala Erzurum Büyükşehir adayını ilan etti, şimdi gözler AK Parti’de...

Besbelli ki Erzurum'da seçim AK Parti ile MHP arasında geçecek. Bu yüzdendir ki, şimdiden şu soruyu sormak için hiç bir engel yok: 30 Mart seçimlerini AK Parti mi kazanır, MHP mi?

 

Bir önceki seçim sonuçlarına bakarak yorum yapacak olursak diyeceğimiz şudur. 30 Mart seçimlerinin kesin galibi AK Parti. Niye çünkü bir önceki seçimin sonucu bugüne bir işaret veriyor. 

MHP Bu Kez Çok İddialı 

Fakat MHP bu kez bir önceki seçime göre, son derece iddialı bir isimle çıkıyor seçmenin karşısına... Erzurum'da sağdan sola, soldan sağa herkesin sevdiği herkesin "evet bu belediye başkanlığına yakışır" dediği bir isim. Peki bu MHP için yeterli olacak mı ya da AK Parti Sekmen ismiyle sonuca ulaşacak mı?

Sonuç Çok Değişmeyecek 

İYİ Parti ya da partneri CHP'nin Erzurum'dan müşterek bir aday gösterip göstermeyeceği henüz bilinmiyor, lakin bu iki parti münferit olarak veya birleşerek bir aday göstermiş olsalar bile sonuca dair en küçük bir etki yapamıyor, çünkü oy oranları ortada...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.