1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'den açıklama
Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'den açıklama

Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'den açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili açıklama geldi. Bahçeli, "MHP, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili hazırlıklarını gündeme getirmek suretiyle hükümetin önereceği tekliflere tam destek verecektir" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Başkanı Bahçeli, bayram mesajında "İnşallah Allah çok kısa sürede bu salgından milletimizi ve insanlığı kurtarır. Hüzünlüyüz ama gelecekle ilgili umutluyuz." dedi.

Mesajında 'transfer vekil yasağı' önerisiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, şunları söyledi:

"MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamını da mümkün kılacak bazı reformların yapılması ve acilen çıkarılması gerektiği inancında.

MHP, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili hazırlıklarını gündeme getirmek suretiyle hükümetin önereceği tekliflere tam destek verecektir."

                "VEKİL TRANSFERİ YASAĞI"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin önerisiyle gündeme gelen 'Vekil transferine yasak' gündemiyle ilgili AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, "Halkın tayin ettiği milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz" açıklamasında bulunmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.