1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ŞOK GELİŞME: BAŞKAN SEKMEN İSTİFA ETTİ
ŞOK GELİŞME: BAŞKAN SEKMEN İSTİFA ETTİ

ŞOK GELİŞME: BAŞKAN SEKMEN İSTİFA ETTİ

Son dakika Ankara kulis haberlerine göre, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen istifasını AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdi. İşte O haberin ayrıntıları...

A+A-

Erzurum Güncel(ÖZEL)- Ankara kulisleri bu haberle çalkalanıyor. AK partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen istifasını  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdi.

Alınan bilgilere göre, önceki gün Ankara'ya giden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, ilk olarak parti genel merkezine gitti. Burada bir süre Parti üst düzey yöneticileriyle görüşen Başkan Sekmen, istifa edeceğini dile getirdi. Parti yöneticileri Sekmen'in bu kararı karşısında şok yaşarken, istifayı kabul etmedikleri öğrenildi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da randevu talep eden Başkan Sekmen, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Erdoğan ile görüştü.

Gerekçe göstermeksizin, istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kararlı olduğunu dile getirdi. Bu gelişme üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, başkan Sekmen'den bir süre düşünmesini istedi. Görüşme sonrası Erzurum'a dönen başkan Sekmen'in, bugün makamına gitmediği öğrenildi.

 

 

ÖNEMLİ NOT: Biliyorum bu haber bir çoğunuzu heyecanlandırmıştır. Unutmayın bugün 1 Nisan.

Sayın Başkan Sekmen ve okuyucularımızdan özür diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum