1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Son seçim anketi!
Son seçim anketi!

Son seçim anketi!

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, "AK Parti, Ankara ve İstanbul'da tarihinde ilk kez anketlerde bu kadar ucu ucuna rakamlar görüyor" derken,

A+A-

Erzurum Güncel- MART 2019'da yapılacak yerel seçimlere hazırlanan AK Parti'nin yaptırdığı anketlerden hangi sonuçlar çıktı? Posta yazarı Candaş Tolga Işık, son anketlere göre AK Parti'nin İstanbul ve Ankara'da ilk kez diğer partilerle bu kadar yakın pozisyona düştüğünü yazdı.

CHP İZMİR'İ KAYBETMEZ... "Partilerin yaptırdığı anket sonuçları şunu gösteriyor; bu yerel seçim herkes için çok zor geçecek. Özellikle de büyükşehir belediyelerinde. İzmir'i geçiyorum zira CHP kimi gösterirse göstersin İzmir'i kaybetmez" diyen Candaş Tolga Işık ise şöyle devam etti:

İLK KEZ BU KADAR UCU UCUNA... "Ancak aynı şeyi Ankara ve İstanbul için söylemek imkansız. AK Parti, Ankara ve İstanbul'da tarihinde ilk kez anketlerde bu kadar ucu ucuna rakamlar görüyor. Aday ve kampanya ilk kez bu kadar belirleyici olacak. Velhasıl Ankara ve İstanbul hiçbir parti için çantada keklik değil. AK Parti için hiç değil!"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.