1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Sosyal medya yıkılıyor… İmza kampanyası başlatıldı
Sosyal medya yıkılıyor… İmza kampanyası başlatıldı

Sosyal medya yıkılıyor… İmza kampanyası başlatıldı

Korona Virüsün yayıldığı İran’dan tahliye edilerek Türkiye’ye getirilen Türk vatandaşların Erzurum’da müşahedeye alınacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü.

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanlığı’nın sürpriz bir kararıyla ‘karantina hastanesine’ dönüştürülen Erzurum Şehir Hastanesi, İran’dan tahliye edilen Türk vatandaşları beklerken, vatandaşlar sosyal medyada adeta ateş püskürdü. Konuyla ilgili yayınlanan haberlere çoğunlukla, ‘Sınırda sahra hastanesi neden kurulmuyor’, ‘Neden Erzurum?’ gibi sorularlar yönelten vatandaşlar endişelerini dile getirirken, sanal alemin en önemli platformlarından olan change.org’ta imza kampanyası başlatıldı. 

 

İNSANIMIZ HİÇE SAYILIYOR

 

2 bin 500 imza hedefi konulan ve kısa sürede bu rakama ulaşılan kampanyanın duyurusunda, şu ifalere yer verildi. “Basında yer alan ve şehir halkı arasında hızla yayılan "Erzurum Şehir Hastanesinin İran'dan gelecek olan coronavirüs şüphelisi hastaların karantina sürecinde kullanılacağı" haberinin sağlık çalışanları ve siyasetle uğraşan bazı kimseler tarafından teyit edilmesi konusunda rahatsızlığımızı dile getirmek için bu platformda bir araya gelmek istiyoruz. Erzurum gibi gribal enfeksiyonların sık görüldüğü bir şehirde böyle bir çalışmanın yapılması Erzurum insanını hiçe sağmak anlamına geldiğini düşünüyor ve bu karara imza atanları ivedilikle verdikleri karardan dönmeye davet ediyoruz. Tarihi boyunca vatanı ve milleti için her türlü fedakarlığı yapan "Dadaşların" sağlığını tehlikeye atmaya ve biz dadaşlara ölümü reva görmeye kimsenin hakkı yoktur!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum