1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş!
Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş!

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş!

Süper Lig'de şampiyon belli oldu! Deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup eden siyah beyazlılar 42 hafta sonunda şampiyonluğu kazanan takım oldu.

A+A-

Erzurum Güncel-  Galatasaray da kendi sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti fakat şampiyonluğa yetmedi. 84 puan sonunda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın tarihe geçti. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk Türk oldu. Beşiktaş maçının son anları büyük heyecan fırtınasına sahne oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA... Beşiktaş, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray, son hafta evinde ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 3-1 geçti. Sergen Yalçın bu şampiyonluk sonunda Beşiktaş tarihine geçti. Sergen Yalçın, şampiyonluk sonunda gözyaşlarını tutamadı. Ahmet Nur Çebi de maçın ardından yaptığı açıklamada hem Sergen Yalçın'a hem de futbolculara teşekkür etti. Tarihin en zor sezonunu geride bıraktıklarını ifade eden Sergen Yalçın, mutlu sonla bitirdikleri için çok sevinçli olduklarını vurguladı.

84 puan sonunda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın tarihe geçti. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk Türk oldu. Beşiktaş maçının son anları büyük heyecan fırtınasına sahne oldu.

Galatasaray, birden fazla pozisyona girdiği Yeni Malatyaspor maçında Beşiktaş'la olan averaj farkını kapatmayı başaramadı. İki takımda sezon sonunda aynı puana ulaşmasına rağmen siyah-beyazlıların ikili averajdaki üstünlüğü şampiyonluk için yeterli oldu.

 

 

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Şampiyonluk düdüğünün ardından büyük bir sevinç içerisinde sahaya giren Beşiktaş'lı futbolcular gözyaşlarını tutamadı. Tarihe geçen Sergen Yalçın, futbolcularıyla birlikte büyük bir sevinç yumağı oluştururken, gözyaşlarına hakim olamadı.

 

PUAN DURUMU

Beşiktaş: 84
Galatasaray: 84
Fenerbahçe: 82

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.