1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Survivor kim elendi?
Survivor kim elendi?

Survivor kim elendi?

Survivor 2021'in 2 Mart Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor'da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında eşitlik sağlandı. Böylece hem ünlüler hem de gönüllülerden yarışmacılar elemeye kaldı. Son bölümde sms oylaması birincisi olan yarışmacılar ise diğer üçüncü ve dördüncü eleme adaylarını belirledi. Peki Survivor'da sms birincisi kim oldu? Oylama sonuçlarına göre Survivor 2021'den kim elendi? İşte 2 Mart Salı Survivor'dan elenen yarışmacı.

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının birini gönüllüler takımı, diğerini ise ünlüler kazanmayı başarmıştı. Survivor konseylerinde yapılan oylamalarla ilk iki aday belli olmuştu. Survivor son bölümde ise sms birincileri diğer eleme adaylarını açıkladı. Dört yarışmacı arasında en az oyu alan isim ise Survivor'a veda etti.

SURVİVOR'DA SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Survivor Türkiye’nin 8. haftasında ünlüler ve gönüllülerin SMS birincileri açıklandı. Ünlüler takımının SMS birincisi Batuhan oldu. Gönüllüler takımı SMS birincisi ise Ayşe Yüksel oldu.

SURVİVOR’DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler olmuştu. Ada konseyindeki oylamada ünlüler takımının eleme adayı ise oyuncu Öykü Çelik olmuştu.

oyku1

Bu hafta ikinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde ise konseydeki oylamada adı en çok yazılan Aleyna Çalışkan, Survivor'da haftanın 2. eleme adayı oldu.

Survivor'da ünlülerde sms birincisi olan Batuhan, 3. eleme adayı olarak Çağman Çatay'ı söyledi. Gönüllüler takımı SMS birincisi Ayşe ise 4. eleme adayı olarak Hanzade Ofluoğlu'nun ismini verdi.

gönüllüler

Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları ünlülerden Öykü Çelik ve Çağman Çatay, gönüllülerden ise Hanzade Ofluoğlu ve Aleyna Çalışkan oldu.

hanzde

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de bu hafta elemeye kalan Hanzade, Aleyna, Çağman ve Öykü arasında sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı elendi. Acun Ilıcalı, Survivor'dan elenen yarışmacının Çağman Çatay olduğunu açıkladı.

cagman1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.