1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor Yunus Emre korkuttu!
Survivor Yunus Emre korkuttu!

Survivor Yunus Emre korkuttu!

Survivor Erzurumlu Yunus Emre korkuttu! Survivor Yunus Emre: “Ayağa kalktım sonrasını hatırlamıyorum”

A+A-

Erzurum Güncel- Ekranların sevilen yarışma programı Survivor yeni sezon tüm hızıyla devam ederken Gönüllüler takımı yarışmacılarından Yunus Emre’nin yaşadığı anlar hem izleyenleri hem arkadaşlarını korkuttu. 28 Ocak Perşembe akşamı 15.bölüm ile ekranlara gelen yarışmada, gece kamptayken yere yığılan ve hareketsiz yatan Survivor Yunus Emre’yi arkadaşları kendine getirmeye çalıştı. Birden bire yere yığılan Survivor Yunus Emre ayağa kalktığını ama sonrasını hatırlamadığını ifade etti…

 

Survivor Yunus Emre, hem izleyenlere hem de arkadaşlarına korku dolu anlar yaşattı. Bir anda yere yığılan yarışmacıya ne olduğu anlaşılmazken arkadaşları onu kendine getirmeye çalıştılar. Bir süre yerde kalan Survivor Yunus Emre, arkadaşlarının su getirmesi ile kendine geldi. İşte Survivor Yunus Emre'nin o anları!

SURVİVOR YUNUS EMRE'DEN KORKU DOLU ANLAR!

Survivor Yunus Emre yaşadığı korku dolu anları şöyle ifade etti...

'Survivor'da açlıkla mücadele eden ve zorlu parkurlarda ter döken yarışmacılar, zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yarışmanın 28 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümünde de korku dolu anlar yaşandı.

Gönüllüler takımı kampında ateşe üflemek için yerinden kalkan Yunus Emre Karabacak birden bire yere yığıldı.

"AYAĞA KALKTIM SONRASINI HATIRLAMIYORUM"

Yunus Emre'nin yere düştüğünü gören takım arkadaşlarına yanına koştu. Bir süre yerde kalan Yunus Emre arkadaşlarının su getirmesiyle kendine geldi.

Yaşadığı anları anlatan Yunus Emre, "Uyandım ateşin söndüğünü gördüm. Üşümüştük ve odun atmak istedim. Üfledim ateşe doğru ve kötü oldum" dedi.

 

Karabacak, sözlerine, "Ayağa kalktım ondan sonrasını ise hatırlamıyorum. Anlamadım bile ne olduğunu. Yorgunluk ve açlıktan ilk defa başıma böyle bir şey geldi" diye devam etti.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

Yunus Emre Karabacak, 11.02.1990 tarihinde Erzurum'da doğdu. 31 yaşında olan Karabacak, uzun süredir güreş yapıyor. Öte yandan Yunus Emre Karabacak, Kasım 2020'de hayatını kaybeden ünlü güreşçi Reşit Karabacak'ın oğludur.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.