1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Tank Palet Fabrikası için bir imza kampanyası daha
Tank Palet Fabrikası için bir imza kampanyası daha

Tank Palet Fabrikası için bir imza kampanyası daha

Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirmesine karşı yürütülen kampanyalara her gün bir yenisi ekleniyor. Erzurumlular da fabrikanın satışına karşı il genelinde imza kampanyası başlattı. Öte yandan vatandaşın sosyal medyadan tepkisi de devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla özelleştirme kararı alınan Milli Savunma Bakanlığı’na ait Tank Palet Fabrikası’nın, Ethem Sancak ve Katar ortaklığındaki BMC’ye bedelsiz atölye ve arazi tahsisi şeklinde satılacağı iddiaları kamuoyunun büyük tepkisini çekmişti.

Duruma tepki gösteren siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar ülke genelinde çeşitli imza kampanyalarıyla bu satışa karşı olduklarını ortaya koyuyorlar. Bu kampanyalara bir yenisi de Erzurum’dan eklendi.

İYİ Parti Erzurum Teşkilatı Tank Palet Fabrikası’nın satışına karşı ‘HAYIR’ imza kampanyası başlattı. İl Başkanı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ordumuzun Askeri fabrikaları özelleştirilemez, Milli Savunma özelleştirilemez demek için, İl Başkanlığımızın başlattığı HAYIR imza kampanyamızda halkımızı sağduyuya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞIN TEPKİSİ SÜRÜYOR

İlerde devam eden imza kampanyalarının yanı sıra sosyal medyada da vatandaşın tepkisi devam ediyor. Özelleştirilme kararının ortaya çıktığı günden bu yana Twitter'da gündemden düşmeyen Tank Palet Fabrikası için yine binlerce vatandaş paylaşımda bulundu.

İşte o tepkilerden bazıları:

Yeniçağ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.