1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taraftar gücünü göstersin!
Taraftar gücünü göstersin!

Taraftar gücünü göstersin!

Bu sezon ilk kez skor olarak geriye düştüğü bir maçı lehine çeviren BB Erzurumspor'da 6-2"lik Altınordu zaferinin coşkusu yaşanıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA haberi / Teknik Patron Erkan Sözeri, “Bundan sonra taraftarımız sıkıntılı anlarımızda daha çok yanımızda olsun. Dosta düşmana taraftarımızın gücünü göstersinler” dedi.

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da camia ve  taraftarlar 6-2’lik Altınordu galibiyetinin keyfini yaşıyor.

 

Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, bu sezon geri düştükleri bir maçta ilk kez geri dönüş yaptıklarını belirterek, 2-0’dan geri dönüş yapmak ve farka gitmek hiç de kolay değildi. Oyuncularım bunu başardı. Bunun için mutluyuz. Ayrıca oyuncularımın sahaya yansıttığı karakter ve taraftarımızın katkısı da bize bu zaferi getirdi” dedi.

 

Ciddi bir karakter göstergesi

 

Deneyimli teknik adam Erkan Sözeri, “Takımımız Ümraniye maçında da Ankaragücü karşısında da önemli bir performans sergilemişti. Ancak malum hakem hatalarından bu iki maçta puanlarımız elimizden alındı. Ancak oyuncularım Altınordu maçında gerçek bir karakter örneği sergiledi. 6-2’lik skordan çok oyuncularımın gösterdiği karakter ve takım ruhu beni daha da mutlu etti. Kendilerini kutluyorum, tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Gerçek taraftarımız bu

 

Erzurumspor’un taraftar kitlesi olan bir camia olduğu için buraya gelen takımların Erzurumspor’u en önemli rakip gördüklerinin altını çizen  tecrübeli çalıştırıcı Erkan Sözeri, “Erzurumspor taraftarı ile var olan bir camia olduğu için takımlar burayı çok ciddi deplasman olarak görüyor. Pazar günü skor 2-0 olunca, bir on saniyelik tepkiden sonra, taraftarlarımızın inanılmaz takıma destek vermesi ve oyuncularımın yanında olmaları bizi farka götürdü. Taraftarlarımız sayesinde biz müthiş bir geri dönüş yaptık. Gerçek taraftarımız bu. Bundan sonra da şampiyonluk yarışında bu tür inişler çıkışlar olacaktır. Önemli olan inişli dönemimizde taraftarlarımızın takımına sahip çıkmasıdır. Taraftarlarımız sıkıntılı anlarımızda sabırlı bir şekilde takımına destek verecek. Dosta düşmana Erzurumspor taraftarının nasıl takımının yanında olduğunu gösterecek” şeklinde konuştu.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.